Reklaami ID: #4364461

Ups (25 aastat)

Seiki.
Esmu aizrāvusies ar sevis fistingu dupsī. Sākumā tikai jautrībai un dupsīša iestrādāšanai, lai varu savam draugam iedot papriecāties.
Sanāca tā, kad iepazinos ar vienu vīrieti gados ap 45 man tad bija 20 pāris reizes tiekoties viņš mani pavedināja uz ne tikai dupsīša iestrādāšanu, bet uz fistingu. Vīrietis bija zinošs un nesteidzīgs. Jau pēc vairākām tikšanās reizēm viņš spēja manu mazo dupša caurumiņu pārvērst par skaistu elestīgu caurumiņu.
Ar vīrieti vairs netiekos, bet anusa caurumiņš niez un alkst pēc fistinga. savam draugam arī nevaru paprasīt lai mani pafisto, jo savā ziņā negribu lai viņš uzzina to. Esmu iegādājusies dažādus dildo un arī Lielizmēra dildo kurus slēpju no drauga, bet kad esmu viena mājās tad tik sākas pats jautrākais un sevi izdrāžu un izfīstingoju tā kad anusiņš 3 dienas surst un ir vaļīgs. Kā arī šad tad sevī ievadu anālo korķi un dodos uz darbu vai šoppingā un kad pārnāku mājās mans dupsis ir vaļīgs un varu pa kluso vannas istabā sevi brīvi pafīstot aiz aizslēgtā vannas istabas durvīm kamēr draugs skatās TV.
Bet šim sludinājumam ir sava nozīme vai pareizāk sakot jautājums.
Cik tālu var ļauties fistingam ?
Patreiz sevi brīvi fistingoju ar diametrā 8. 5cm dildo. Ir mājās arī diametrā 9. 5cm resns dildo un 10cm/d Vienu reizi kad biju ļoti sevi sabudinājusi un rotaļas ar sevi pavadīju vairākas st. spēju uzsēsties uz 10cm/d dildo, biju par sevi lepna un izbaudīju stipru baudas vilni. Bet tā bija tikai viena reize. Savu dupsīti tagad masēju ar 8. 5cm/d dildo un lēnām jau iesildos uz 9. 5cm/d. Kopumā ar anālo seksu jau aizraujos 8 gadus un izbaudu patīkamas emocijas un baudu. Paši patīk ar sevi rotaļāties stundām ilgi un turu to no drauga kā noslēpumu. Ir man draugs pēris reizes teicis, kad mans dupsis ir ļoti vaļīgs, un no viņa vārdiem es uzbudinos. Meklēju sev kādu zinošu domu biedru ar kuru parunāties un kas zina varbūt arī tikties kādam vētrainam fistingam. Labprāt uzklausītu sieviešu viedokli kura arī izbauda anālo fistingu un ļaujas eksperimentēt ar savu dupsi.
  • Ups (25 aastat) (Foto!) soovib siduda sadomasohhistlikku tutvust (№4364461)
Reklaami ID #4364461
Nimi Ups
Vanus 25
E-posti aadress eva***@inbox.lv Näita e-posti
Postita vastus
Ainult registreeritud kasutajad saavad sellele kuulutusele vastata.
Logi sisse või registreeru.

Tõsta kuulutus üles
Tõsta esile värviga
Saada kuulutusele VIP staatus
Saada kuulutusele Diamond staatus
Lisatud mai 2020
Vaatamisi 14